International customers
International customers and orders are welcome.

We also provide CAD/CAM and jewelry wax services. Please contact us for more information.

 

Om HA-Design
HA-design är ett företag som designar och tillverkar smycken med en kombination av modern teknologi och traditionellt hantverk. Förutom den befintliga kollektionen tillverkar vi unika smycken utifrån era behov.

Vi använder CAD (Computer aided drafting) och CAM (computer aided manufacturing), dvs realistiska datorgenererade 3d-modeller för att designa och konstruera smycken.

Denna process är ett utmärkt sätt att kunna se hur ett smycke kommer att se ut innan det tillverkas. Tekniken som används ger många möjligheter och det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

Köpinformation
Alla smycken är designade och tillverkade av Hakan Alkacir. Detta kan man se på logotypen som finns på alla smycken.

 

Specialbeställningar
Har ni egna ideer eller förslag på smycken så går det bra att kontakta för konsultation och kostnadsförslag. Det går att göra allt ifrån exklusiva smycken till egna nyckelringar, brevöppnare och skulpturala kreationer mm.

 

Betalning
Betalning sker via postförskott, faktura, PayPal eller Bankgiro 3633898.

 

Paypal är ett enkelt och säkert sätt att betala med kreditkort online. Mer information finns på Paypal’s hemsida (Öppnas i nytt fönster).

 

Leveranssätt och leveransvillkor
Dina smycken tillverkas och levereras normalt 2-4 veckor från det att betalningen är registrerad.

Det finns även möjlighet till expressleverans 1-2 veckor och då prioriteras ditt smycket före allt annat och då tillkommer en avgift på minimum 350 kr.

 

Fraktkostnader
Enligt postens gällande taxa. Leverans sker även till utlandet. Då tillkommer postens gällande taxa för rekommenderad post.

 

Öppet köp
Öppet köp gäller på alla smyckedelar förutom namnsmycken och specialbeställda smycken. På dessa erbjuds bytesrätt eller korrigering om ni inte är nöjda. Detta på grund av att namnsmycken och specialbeställda smycken är personliga och inte kan säljas vidare.

Ni måste meddela oss inom en vecka från det att ni mottagit smycket om ni inte är nöjda. Vid eventuell retur skall smycket vara helt oanvänt. Efter kontroll av returen återbetalas smyckets värde till er.

 

Reklamationer
Skulle smycket vara felaktigt eller skadat ber vi er kontakta oss omgående. Är varorna transportskadade vid mottagandet skall ni omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Vi reserverar oss för felskrivningar och tryckfel.